Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.3 °C

Novoroční ohňostroj sledovaly tisíce lidí. Lávka u loděnice zažila zatěžkávací zkoušku

Zprávy z regionu

2.1.2017

Autor: hcz

Porazit a zvítězit, takový název nesla Novoroční světelná show v Přerově, kterou v neděli večer sledovaly z obou břehů řeky Bečvy, městských hradeb a lávky u loděnice tisícovky Přerovanů.

Velkolepou show, kterou přichystal Pavel Novák, odstartoval primátor města Přerova Vladimír Puchalský, ten ještě před odpočítáním popřál Přerovanům vše nejlepší do nového roku. "Od strůjce ohňostroje Pavla Nováka jsme se dozvěděli, že bude show rozdělena do dvou částí. První bude znázorňovat boj dobra se zlem a řečí světel řekne, že jednou jsi dole a jednou nahoře. Druhá by měla ukázat převahu dobra nad zlem," prozradila před odpálením mluvčí přerovského magistrátu Lenka Chalupová.

Světelná show trvala bez dvou vteřin deset minut a Přerované byli nadšeni. "Bylo to úžasné. Spolu s námi se přijeli na ohňostroj do Přerova podívat i naši známí z Bystřice pod Hostýnem. Říkali, že je to nejhezčí ohňostroj, který za poslední roky viděli," svěřila se Petra Němcová. Dodala také, že se domů ještě nechystají: "Půjdeme se ještě podívat na náměstí TGM, kde novoroční program pokračuje. Už se těším na punč a na Synkopu, která dnes na náměstí hraje."

hcz

Reklama

Restaurace U Labutě

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Když se rozhodujete pro Restauraci, obvykle si vybíráte podle několika kritérií. Volíte vysokou kvalitu, příjemné prostředí a inovativní přístup personálu. V naší Restauraci U Labutě z t...