Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.7 °C

Na matku byl vulgární, bil ji a vyhrožoval jí zabitím: mladík skončil na ulici, teď ho čeká vězení

Krimi

23.7.2014

Autor: zd

Hádky, urážky, bití a vyhrožování. To vše bylo na denním pořádku v jedné z přerovských domácností. Včera nad ránem násilí vyeskalovalo a na pomoc matce čtyřiadvacetiletého mladíka se vydali policisté. Násilník byl z bytu vykázán na deset dnů, hrozí mu až tříleté vězení.

Čtyřiadvacetiletý muž včera nad ránem v jednom z přerovských bytů vulgárně nadával své matce, vyhrožoval jí zabitím a házel po ní vším, co mu přišlo pod ruku. Žena z obavy o život vše oznámila na policii, mladík však z bytu utekl ještě před příjezdem policistů. "Během šetření se zjistilo, že se nejedná o první takový incident ze strany muže, a protože byly naplněny znaky domácího násilí, využili policisté svého zákonného oprávnění a mladého muže na dobu 10 dnů vykázali ze společného obydlí a jeho nejbližšího okolí," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Muži hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.