Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 8.4 °C

Myslivci uspořádali v Kokorách ples, dorazily stovky lidí

Zprávy z regionu

8.2.2016

Autor: hcz

Myslivecký spolek Hradisko Kokory uspořádal v sobotu v pořadí již šestý Myslivecký ples. Do sálu místní sokolovny přišly stovky lidí. Organizátoři přichystali pro návštěvníky nejen bohatou tombolu, ale i soutěže a spoustu specialit ze zvěřiny.

"Připravili jsme pět druhů jídel - daňčí medailonky, srnčí na smetaně, řízky z divočáka a nechybí ani srnčí ražniči nebo zvěřinový guláš. Na přípravu jsme spotřebovali 96 kilogramů srnčího, 70 kilogramů divočáka a 35 kilogramů daněly. Vařit jsme začali už v pátek ráno a s přípravou nám letos poprvé pomáhal externí kuchař," prozradil ředitel plesu Martin Pavlík.

K tanci hrála jako tradičně přerovská kapela Elixír, se kterou mají údajně pořadatelé domluvenou spolupráci až do roku 2022. Na parketu sokolovny v Kokorách nechyběla ani profesionální ukázka společenských tanců. Návštěvníkům plesu se představil tentokrát mladý taneční pár z Přerova. "Martin Baran a Natálie Rodeková jsou mladý, úspěšný a velmi žádaný pár," prozradila vedoucí tanečního oddílu Lucie Pavlíková.

Myslivci na plese ocenili za taneční kreace při valčíku a polky postarší pár. "Hodnotit budeme ještě nejhezčí plesové šaty a cenu si odnese určitě i slečna s nejkrásnějšími kukadly," dodal Pavlík. Prozradil také, že tomboly budou hned dvě. Jedna rychlá, ve které je devadesát cen, a o půlnoci pak velká tombola s patnácti top cenami. Mezi nimi nechyběla ani velká televize, skok padákem ze 4 kilometrů nebo let balonem.

hcz

Reklama

Exekutorský úřad Přerov, soudní exekutor JUDr. Lukáš Jícha

Katalog firem » Finance » Exekutoři

- vymáhání práva na území České republiky - pořádání dražeb movitých a nemovitých věcí