Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.1 °C

Muž onanoval na ulici. Na policii pak rozkopal dveře a skončil na záchytce

Krimi

20.10.2014

Autor: zd

V sobotu řešili strážníci v Hranicích poněkud choulostivý případ. Osmačtyřicetiletý opilý muž se obnažoval přímo na ulici a onanoval. Pobouření kolemjdoucí přivolali strážníky. Zadržený muž pak na stanici prokopl dveře. Skončil v Olomouci na záchytce.

V sobotu v dopoledních hodinách se osmačtyřicetiletý muž z Karvinska obnažoval na třídě 1. Máje a onanoval. Jeho nevšední chování neuniklo všímavé občance, která vše oznámila Městské policii. "Na místo přivolaní strážníci muže zajistili a převezli na policejní služebnu. Tady policisté zjistili jeho totožnost a provedli u něj dechovou zkoušku, při které mu naměřili 1,78 promile alkoholu v dechu. Na základě lékařského vyšetření byl eskortován do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci. Na policejní stanici stačil podezřelý kopnutím poškodit dveře kanceláře," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Muži teď hrozí až dva roky vězení.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.