Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8.6 °C

Moderní gymnastky dovezly osm medailí z přebornického klání z Bruntálu

Sport

1.6.2016

Autor: zd

Jako každoročně se vydala početná delegace přerovských závodnic kombinovaného programu do Bruntálu, který byl pořadatelem Oblastního přeboru Severomoravské oblasti v moderní gymnastice. Pro mnohé závodnice to byla nejdůležitější soutěž sezony, ty nejúspěšnější budou reprezentovat klub, oblast a Přerov na vrcholné domácí soutěži, která letos proběhne v Českých Budějovicích.

Všechny závodnice čekal dvojboj sestav v pěti kategoriích, na závodním koberci dívky předvedly předepsané i volné sestavy se všemi náčiními, švihadlem, obručí, míčem, kužely a stuhou. O pořadí ve výsledkové listině rozhodovala nejen aktuální sportovní forma, ale především psychická vyrovnanost, závodní sebevědomí a výkon bez výrazného zaváhání. Dva přebornické tituly a osm medailí je bilance moderních gymnastek TJ Spartak Přerov.

Přebornice oblasti v II. kategorii a kategorii žen Denisa KARASOVÁ a Blanka BOŘUTOVÁ.
2. místo – Hana HORÁČKOVÁ, Emma POLÁKOVÁ
3. místo – Olivie DOČEKALOVÁ, Lenka HANZLÍKOVÁ, Anna POSPÍŠILOVÁ, Michaela MBROŽOVÁ
4. místo – Laura PASTORČÁKOVÁ, Stela DOČEKALOVÁ, Lenka VINCENOVÁ
5. místo – Monika TOMEČKOVÁ, Zuzana KOVÁŘOVÁ

Závodní tým pracoval po celou sezonu pod vedení trenérky Ivany BOŘUTOVÉ. Gratulace patří všem závodnicím, Denise KARASOVÉ a Blance BOŘUTOVÉ přejeme na Mistrovství České republiky do Českých Budějovic pevné nervy a suverénní elegantní výkon.

zd

Reklama

ALKA úklidové práce

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Kompletní úklidové služby včetně odvozu a likvidace odpadu. Mytí oken, čištění koberců. Přibližování popelnicových nádob. Úklid sněhu.