Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.1 °C

Mladík znásilnil ženu přímo na ulici. Policie ho vypátrala v baru, půjde sedět

Krimi

29.8.2014

Autor: zd

Přerovští kriminalisté díky intenzivní práci vypátrali dvaadvacetiletého cizince, který ve středu nad ránem znásilnil na jedné z přerovských ulic ženu. Ještě tentýž den se jim podařilo muže najít v jednom z místních barů. Teď ho čeká až desetileté vězení.

Ke znásilnění mělo podle policie dojít ve středu v časných ranních hodinách. "Tehdy si neznámý pachatel vyhlédl mladou ženu, kterou napadl a za použití násilí přinutil, aby mu byla po vůli. Kriminalisté na případu intenzivně pracovali a po pachateli pátrali. Na základě rychlé a precizní operativní činnosti, vyhodnocených informací a poznatků tak za několik hodin, ještě téhož dne večer muže, podezřelého z tohoto jednání, zadrželi v jednom z přerovských barů," uvedla k případu policejní mluvčí Irena Urbánková. Po zadržení byl násilník umístěn do policejní cely, odtud putoval do vazby. Nyní mu hrozí odnětí svobody na dva roky až deset let.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.