Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 14.7 °C

Miss Nejlepší Adresa jste zvolili osmnáctiletou krásku Nicolle. Šerpu dostane v sobotu

Zprávy z regionu

26.7.2014

Autor: onar

Osmnáctiletá Nicolle Vymětalová má už úspěch v prestižní přehlídce Miss léto zajištěn. Čtenáři našeho zpravodajského portálu ji v hlasování zvolili jako nejsympatičtější, už brzy se bude moci pyšnit titulem Miss Nejlepší adresa.

Rovných 2560 hlasů vyneslo osmnáctiletou Nicolle Vymětalovou ze Zlína do čela našeho hlasování o nejpůvabnější finalistku soutěže Miss léto. Na galavečeru před hotelem Flora tak získá titul Miss Nejlepší adresa.

Miss Léto bude už podvacáté hledat ty nejkrásnější dívky a mnohým tím odstartuje kariéru ve světě modelingu. Tradiční letní párty spojená s volbou královny léta se uskuteční před hotelem Flora už dnes od 18 hodin. Mezi hosty jsou například Milan Knížák, Barbora Nesvadbová, Antonín Panenka, Ivo Šmoldas či skupina The Backwards, po loňském úspěchu se role moderátora opět ujme režisér a herec Jakub Kohák.

onar

Reklama

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky - klientské centrum Přerov

Katalog firem » Úřady, instituce

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) působí na českém trhu již od roku 1992 a je druhou největší zdravotní pojišťovnou v zemi. V současnosti pečuje o zdraví více než 1,3...