Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.8 °C

Mikuláš naděloval na náměstí TGM. Nechyběla pekelná pohádka, opékání špekáčků ani ohňostroj  

Zprávy z regionu

6.12.2017

Autor: hcz

Mikuláš s andělem a čerty dorazili v úterý v podvečer do Přerova, kde na ně na náměstí TGM čekaly stovky dětí. A nadělovali nejen oni, ale i zástupci magistrátu - primátor Vladimír Puchalský spolu s náměstkem Tomášem Navrátilem. Nedaleko od vánočního stromku plál pekelný oheň, u kterého se mohli návštěvníci nejen ohřát, ale opéct si i buřty.

Děti po skupinkách přicházely na pódium s básničkou, nebo písničkou a odnášely si odsud sladkosti a drobné dárky. "Na Mikuláše jsem se těšila, ale čertů jsem se bála," prozradila pětiletá Kačenka, která se schovávala za maminčina záda. To kluci byli odvážnější. "Se nebojím", naparoval se šestiletý Honzík. Když ale uslyšel, že si čert některé z dětí odnese, ztuhl mu úsměv. Pro malé návštěvníky měli organizátoři přichystanou také pohádku S čerty nejsou žerty. "Pohádka je fajn, ale už se těším na ohňostroj," svěřila se osmiletá Barborka.

Před sedmou hodinou večerní všechny oči sledovaly oblohu. Ještě odpočítat s Mikulášem poslední vteřiny a nádherný "Mikulášský" ohňostroj rozzářil potemnělé nebe nad náměstím.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.