Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.5 °C

Městský dům rozezněly o víkendu kapely Cookies, Ginger a Arrhythmia

Kultura

12.10.2015

Autor: hcz

V sobotu večer uspořádalo přerovské Kulturní a informační středisko v Městském domě trojkoncert mladých přerovských kapel. Organizátoři předpokládali, že bude sál praskat ve švech, ale jejich přání přerovská mládež nevyslyšela. Kapely Cookies, Ginger a Arrhythmia hrály pro necelé dvě stovky fanoušků.

"Do Městského domu jsem pozval tři nejpopulárnější mladé kapely, které jsou mezi přerovskou mládeží nejoblíbenější. Pro samotné muzikanty to je bezesporu lákavá nabídka. Mají tak možnost si zahrát v krásném sále MD, který byl postaven v roce 1895," řekl ředitel KISu Jaroslav Macíček, který také prozradil, že se na jaře chystá podobnou akci uspořádat pro starší a dříve narozené.

Akce by měla proběhnout někdy v dubnu a na pódiu se vystřídají stále mladí Penzistoři, kapela Pirillo, která oslaví Kristovy roky, a Spocená uklízečka, která na regionální scéně působí desátým rokem.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.