Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.7 °C

Městský dům praskal ve švech. Plesovou sezonu ukončil Korunový džínový bál

Kultura

11.4.2016

Autor: hcz

Plesová sezona skončila. V sobotu večer ji uzavřel tradiční Korunový džínový bál v Městském domě, který uspořádaly Kulturní a informační služby města Přerova. Nestárnoucí písničky Pavla Nováka a hity šedesátých let hrála k poslechu a tanci kapela Re-Vox, která se na pódiu střídala s přerovskou kapelou Jen tak II. Ve všech prostorách Městského domu bylo plno. Zájem návštěvníků byl obrovský.

Na uvítanou dostal každý z návštěvníků štamprličku slivovice. "Vyprodáno bylo čtrnáct dní předem. Lidé měli o lístky obrovský zájem. Prodali jsme nejen všechna místa v sále a předsálí, ale i na balkoně. Za lístek zaplatili návštěvníci symbolické vstupné jednu korunu a sto devadesát devět korun byl kuvert. Na Korunový džínový bál, který tradičně ukončuje plesovou sezonu, přišlo přes čtyři sta návštěvníků. Kromě muziky a dobrého jídla nechybí ani letos bohatá tombola. Velký dík tudíž patří všem sponzorům," řekl po zahájení plesu ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.

Na tanečním parketu nechyběla ani Martina Šafaříková, která na ples přijela se svými dcerami. "Do Přerova jezdím už od svých patnácti let. Je mně pětašedesát, a tak jsem dnes s sebou vzala i dcery, aby viděly, kam jejich máma jezdí. Jsou tady poprvé a moc se jim tady líbí," řekla Ostravačka, která nevynechala žádný koncert, na kterém zní hity Pavla Nováka.

Zatančit si přišla i Elena Grambličková, která s myšlenkou džínového plesu přišla před lety, někdy v roce 2007 a 2008, a žádný z ročníků nevynechala.

A co pro návštěvníky Kulturní informační služby města Přerova chystají v nejbližších dnech?
"23. dubna od 20 hodin bude v Městském domě slavit narozeniny kapela Pirillo. Vychází to přesně na den, kdy se poprvé před třiatřiceti lety ve Slovanu v Kozlovicích konala její první zkouška," prozradil Macíček.

Přijďte Kristovy roky oslavit spolu s Pirillem. Na Narozeninové rock párty zahrají oslavencům kapely Spocená uklizečka a Penzistor.

hcz

Reklama

ELEKTRICKÁ KOLA

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

Prodej, servis a půjčovna elektrických kol a skútrů. (E-totem, Lovelec, Crussis, 4Freetime). Regionální zastoupení pro střední Moravu.