Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6.1 °C

Mažoretky GINA slaví úspěch

Zprávy z regionu

26.5.2016

Autor: Tým GINA

Mažoretky GINA z Brodku u Přerova mají úspěšně zvládnuté Mistrovství ČR a získané postupy na Mistrovství Evropy a Mistrovství světa v mažoretkovém sportu. Oddíl soutěží v asociaci International Federation Majorettes Sport.

Poté, co z kvalifikačních kol postoupily skupiny převážně z prvních a druhých míst, se zadařilo i ve finále, které se konalo ve dnech 21.-22. 5. 2016 v Karviné. Nejmladší naděje littlekadetky MimiGina mají za letošní sezonu pěknou sbírku medailí z různých soutěží a v hlavní postupové soutěži obsadily v republikové konkurenci 4. místo. Věková kategorie kadetek se stala I. vicemistryněmi ČR v disciplíně MIX (hůlka + třásně) a taktéž I. vicemistryněmi ČR v kategorii B se svojí pódiovou choreografií s hůlkou. Miniformace kadetek získala taktéž titul I. vicemistryně ČR. Holky získaly postup mezi elitní soubory ČR v kategorii A, kde v konkurenci obsadily 9. místo se skupinou a 7. místo v miniformaci. Juniorky s trenérkami jsou hrdé na svůj první titul II. vicemistrů ČR v pochodovém defilé. S pódiovou choreografií Jezerní královna obsadily 6. místo.

Miniformace juniorek se stala Mistryněmi ČR 2016. Juniorky si tak zajistily přímý postup na Mistrovství světa. Seniorská skupina obhájila titul II. vicemistryně ČR v pochodovém defilé a II. vicemistryně ČR v pódiové sestavě. Seniorská miniformace se stala II. vicemistryněmi ČR, seniorské duo obsadilo 7. místo. Seniorky taktéž vše s přímým postupem na Mistrovství světa. Nyní nás čekají přípravy na Mistrovství Evropy, které se koná v polovině června v Chorvatsku a Mistrovství světa v Praze na konci srpna.

Tým GINA

Reklama

Technické služby města Přerova

Katalog firem » Služby

Našimi hlavními úkoly je postarat se o čistotu města, údržbu zeleně, svozu odpadu, osvětlení města a odstraňování následků zimy. Dále provozujeme pohřební službu, která má samosta...