Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 9.4 °C

Mažoretky Fantasy zazářily na mistrovství republiky

Sport

16.5.2016

Autor: Tým Fantasy

Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu 2016, které se konalo o víkendu 14.-15. 5. 2016 v Náchodě, dopadlo pro přerovský sportovní oddíl mažoretek Fantasy nad očekávání víc než dobře. Dokázaly, že jsou hodny jména FANTASY a právem patří mezi elitu souborů v České republice.

V sobotu v ranních hodinách se děvčata vydala s celým team Fantasy do Náchoda, aby bojovala ve finále MČR 2016 s těmi nejlepšími a pokusila se získat nějaké cenné kovy a postupy na ME a MS 2016. Sobota patřila skupinám MIX (kombinace náčiní baton-hůlka a pompom-třásně). Zde oddíl měl hned dvě zastoupení, a to v kategorii kadetky (8-11 let) a seniorky (15 a více let). Kadetky se svou sestavou Divočina získaly krásné 3. místo a titul 2. vicemistr ČR pro rok 2016. Seniorky se svou sestavou Decibely lásky získaly krásné 4. místo. Obě formace MIX postupují na Mistrovství světa 2016, které se bude konat v srpnu v Praze. Dále sobotní program pokračoval sóloformacemi pompom-třásně (sólo, duo, miniformace). Zde opět Fantasy nechybělo a získalo i cenný kov. Adéla Langová v kategorii kadetky získala za své sólo 3. místo a titul 2. vicemistr ČR 2016 a postup na mistrovství světa 2016. Adeli Nesvadbová získala v kategorii kadetky sólo 11. místo a postup na mistrovství Evropy 2016, které se bude konat v červnu v Chorvatsku. Karolína Daňková v kategorii kadetky sólo získala 17. místo a postup na Memoriál Jiřího Necida, který se koná 28. 5. 2016 v Hranicích. Tereza Šaratová v kategorii kadetky sólo získala 20. místo a taktéž postup na Memoriál Jiřího Necida. V obrovské konkurenci juniorských sólistek získala krásné 5. místo Kateřina Dokládalová a postup na mistrovství světa 2016, Kateřina Valentová získala 13. místo a postup na mistrovství Evropy 2016 do Chorvatska. Ani v kategorii senior sólo jsme nechyběli. Ve velké konkurenci naše čerstvá seniorka Adéla Krmelová získala 11. místo a postup na mistrovství Evropy 2016 do Chorvatska. Obrovské překvapení sobotního odpoledne bylo umístění našich juniorek Barbory Lukešové a Natálie Petrové, které jsou nováčky v této kategorii a se svým duem Piráti získaly krásné 6. místo a postup na mistrovství světa 2016. Seniorské duo pompom Adéla Krmelová a Markéta Vojtková získalo 11. místo a postup na mistrovství Evropy 2016 do Chorvatska. Dalším překvapením finálového dne bylo umístění dvou kadetkovských miniformací pompom. Na krásném 4. místě se umístila miniformace Krucovi ve složení Rozálie Kašparová, Natálie Smolová, Adeli Nesvadbová, Kateřina Ondřejová, Hana Phamová, Markéta Ševčíková a získala i postup na mistrovství světa 2016. Další miniformaci provázela tak trochu smůla jedné z děvčat této miniformace, která si stačila před samotným vystoupením rozrazit koleno, které muselo být ošetřeno lékařem. I přes velkou bolest podala děvčata Aneta Krmelová, Kristýna Kužílková, Karolína Daňková, Barbora Ludmilová, Tereza Šaratová, Eliška Hubinková, Lucie Beranová super výkon a získala krásné 7. místo a postup na mistrovství Evropy 2016 do Chorvatska.

Nedělní finálové klání patřilo skupinám pompom a Fantasy mělo zastoupení v kategorii kadetky a juniorky. Dopoledne bojovaly kadetky a se svou sestavou Casper a za bouřlivého povzbuzování svých rodičů a všech přítomných podala děvčata zatím jejich nejlepší výkon a zaslouženě získala 3. místo a titul 2. vicemistr ČR pro rok 2016. Odpoledne bojovaly juniorky, které svou sestavu tak rozjely, že je celá hala odměnila bouřlivých potleskem a ne jednomu z přítomných vykouzlily na obličeji úsměv a obdiv. Děvčata získala v obrovské konkurenci sestav krásné 5. místo a postup na mistrovství světa 2016.

Moc gratulujeme a děkujeme děvčatům za tak perfektní výkony, perfektní reprezentaci sportovního oddílu Fantasy a reprezentaci městu Přerov. Držíme palce a přejeme hodně štěstí na mistrovství Evropy 2016 v Chorvatsku a mistrovství světa 2016 v Praze.

Tým Fantasy

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.