Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3.1 °C

MISS MODEL 2014 zná finalistky. Slavnostní večer proběhne 22. listopadu v Městském domě

Zprávy z regionu

21.10.2014

Autor: Zuzana Doleželová

12. ročník soutěže krásy a elegance MISS MODEL již zná dvanáct finalistek, které budou 22. listopadu bojovat o korunku a titul nejkrásnější dívky. Finalistky za sebou mají už jedno soustředění, na němž se učily choreografii k volné disciplíně, zkoušely šaty, trénovaly pohyb po mole. Nyní je čekají náročné přípravy, které vyvrcholí slavnostním večerem, v němž uvidíte finalistky v hlavních soutěžních disciplínách, v doprovodném programu mladé talentované osobnosti.

Ze třech castingů, které se uskutečnily v Přerově, Mikulově a v Kutné Hoře, vzešlo dvanáct slečen, které budou bojovat o titul MISS MODEL 2014. "Výběr byl velmi náročný, ale nakonec se podařilo vybrat dvanáct krásných dívek," nastínila Věra Lakomá z pořádající Agentury HIT. Dívky za sebou mají také první soustředění. "To se konalo 4. a 5. října a bylo zaměřeno na volnou disciplínu, což je prezentace originálního modelu českého návrháře, a také na základy choreografie, jak ji tvořit, jak do ní dát cit, srdce, na výběr vhodné muziky," uvedla Věra Lakomá. Fotografie finalistek pořídil Jan Gebauer. Další soustředění, kde bude probírán celý průběh finále a všechny choreografie, proběhne ve dnech 15. až 17. listopadu v Hotelu FIT a v zrcadlovém sále ZŠ Boženy Němcové.

Do finále se probojovalo těchto dvanáct dívek:

Pro finalistky můžete hlasovat na webových stránkách MISS MODEL 2014. Každé dívce můžete udělit jednu až pět hvězdiček. Na základě hlasování pak bude zvolena Miss sympatie 2014.

A co návštěvníky slavnostního večera při vyhlášení vítězek čeká? Tato celostátní soutěž krásy a elegance je originální tím, že spojuje ženskou krásu finalistek s originálními modely návrhářů ČR ve volné disciplíně. Nejprve tedy dívky předvedou šaty Kateřiny Ivanové z Ostravy. Její kolekce nese název Soulad a na MISS MODEL 2014 bude mít premiéru. Šaty doplní originální šperky Daniely Káňové z Prahy. Na volnou disciplínu oblékne každou dívku jiný návrhář, mezi nimiž figurují jména známá i ta, která na své místo v módním světě teprve čekají. Závěr pak bude patřit Bílému opojení v podání Svatebního agenta a Kateřiny Klakurkové. Doprovodný program bude plný energie a mladých talentů. Vystoupí Jan J. Nedvěd z kapely Bek Ofis, dívčí kvarteto Four Roses, uvidíte i to nejlepší z D2Dance. Vstupenky si můžete již nyní rezervovat na e-mailu info@agentura-hit.cz nebo na telefonním čísle 777 180 008. Od 1. listopadu budou vstupenky na Agentuře HIT a v předprodeji Městského domu.

Zuzana Doleželová

Reklama

Exekutorský úřad Přerov, soudní exekutor JUDr. Lukáš Jícha

Katalog firem » Finance » Exekutoři

- vymáhání práva na území České republiky - pořádání dražeb movitých a nemovitých věcí