Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 9 °C

Letošní ročník Stankiády okoření Bagařská olympiáda

Tipy a názory

21.8.2014

Autor: Zuzana Doleželová

V Újezdci proběhne už tento víkend v pořadí již 4. ročník oblíbené Stankiády. Stanovací akce se tentokrát ponese v duchu olympijských her. Účastníci si užijí spoustu legrace, ale také se zapojí do nejrůznějších her a soutěží.

Stankiáda vypukne již zítra v 17:00. Ve stanovacím městečku na cvičném hřišti se můžete, poté, co si postavíte stany, těšit na zábavu, soutěže a hry. Bude odstartována Bagařská olympiáda a pak čeká návštěvníky také trocha hudby. Během soboty bude dále probíhat soutěžení v rámci místní olympiády, také putování po fáborcích a plnění zadaných úkolů. V průběhu celého víkendu se také uskuteční soutěž ve sběru plastových PET vršků, a to vše na pomoc rodinám a dětem v těžkých životních situacích. Výherce se může těšit na hodnotné ceny.

Na Stankiádě si užijete nejen legraci a podpoříte dobrou věc, ale na své si přijdou i vaše chuťové buňky. Po celou dobu akce bude připraveno občerstvení. Sobotní večer navíc zpestří taneční zábava, na níž zahraje Signál Majetín. Za vstup na akci zaplatíte 50 korun, děti do patnácti let neplatí nic.

Zuzana Doleželová

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.