Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11.4 °C

Květiny provoní přerovské výstaviště. Jarní zahrada nabídne kromě výstavy i spoustu zahrádkářských potřeb  

Zprávy z regionu

14.4.2015

Autor: hcz

Již tento víkend se v Přerově uskuteční první ročník nové zahrádkářské výstavy s názvem Jarní zahrada. Ve dnech 17. až 19. dubna provoní areál výstaviště květiny. Chybět nebude výstava rostlin, ale ani bohatý sortiment zahrádkářských potřeb a výpěstků. Brány výstaviště se otevřou veřejnosti v pátek od 10:00 do 17:00 hodin a během obou víkendových dnů pak od 9:00 do 17:00 hodin.  

Po již tradičních výstavách zvířat se snad i Přerov dočká jinde velmi oblíbených výstav rostlin. "Jménem organizátorů bychom rádi pozvali na letošní první ročník Jarní zahrady nejen zahrádkáře, ale i milovníky rostlin. K vidění toho bude spousta. Kromě výstavy květin si budou moci návštěvníci zakoupit na stáncích jak zahrádkářské potřeby, tak i stromky, sazeničky, cibuloviny a mnoho dalšího. Věříme, že tato jedinečné akce bude příjemným zpestřením nejen pro Přerovany, ale i pro návštěvníky z širokého okolí," prozradili organizátoři Jaroslav Urbanec a Jaroslav Spilka.

Vstupné činí 50 korun. Děti mají vstup zdarma.

Pro jednodušší přístup na výstaviště připravili organizátoři možnost parkování uvnitř areálu. Tato služba je zpoplatněna 20 korunami za automobil.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.