Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.2 °C

Křeslo pro hosta, nová zábavná talkshow v Městském domě

Zprávy z regionu

11.10.2017

Autor: hcz

V předsálí přerovského Městského domu odstartuje 11. října první díl zábavné talkshow s názvem "Křeslo pro hosta", s podtitulem "Jak je znáte - neznáte". Během říjnových a listopadových středečních podvečerů se zde návštěvníci setkají s hosty, kteří mají jedno společné - žijí či pracují v Přerově a mají své město rádi.

První téma "přerovští pamětníci" bude zastupovat Bob Přidal, Eliška Prášilová a Jaroslav Cedidla. O týden později, ve středu 18. října, se mohou návštěvníci těšit na setkání s lidmi, kteří jsou tváří mediálního pole. Pozvání přijaly Petra Poláková - Uvírová, Lenka Chalupová a Edita Hausnerová.

Poslední říjnový středeční podvečer bude patřit přerovským muzikantům - Ivanu Němečkovi, Mirkovi Nevrlovi a Romanu Hambálkovi. "Všechna tato pohodová setkání začínají v 18:00 hodin a jsou bezplatná. Předsálí Městského domu na chvilku proměníme na uměleckou kavárnu plnou povídání, promítání obrázků a muziky. Pokračovat budeme i v listopadu," prozradila o setkáních moderátorka Irena Kanovská.

O listopadových termínech i hostech budeme informovat.

hcz

Reklama

Okna Hanák

Katalog firem » Řemeslníci » Okna, dveře, zastiňovací technika

Naše motto je spokojený zákazník! Okna a dveře, která nám dodávají naši dlouholetí odzkoušení výrobci, jsou prvotřídní kvality. Zastupujeme celou řadu renomovaných výrobců oken a dv...