Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.9 °C

Hráči Viktorie Přerov podlehli Rýmařovu

Sport

7.4.2015

Autor: Richard Švehlík

Domácí tým chtěl po výhře v Dolním Benešově potvrdit úspěšný vstup do jarní sezony ziskem dalších tří bodů v utkání s celkem Rýmařova. Papírové předpoklady se však nenaplnily, jelikož hráči Přerova nepodali očekávaný výkon a nedokázali se v ofenzivě prosadit proti disciplinovaně a organizovaně hrajícímu týmu Rýmařova.

1. FC Viktorie Přerov - TJ Jiskra Rýmařov 0 : 0

Sestava Přerova: Sohlich - Hrabal, Hýbner, Bogdaň, Zimčík - O. Václavíček - Zaoral, Hrušák (65. M. Václavíček), Tögel, Kyselák (86. Bubeník) - Navrátil (87. Chuda).
Trenér: Richard Švehlík

Sestava Rýmařova: Hampel - Skrutek, Harazin, Barcal, T. Němec - M. Furik (90. Lesák), Schreier, J. Furik, Ondruška (79. Kučera), R. Němec - Šupák.
Trenér: Milan Furik

Rozhodčí: Svoboda Radek - Kneisl Leoš, Škrobák Lukáš. DS Ludvík Radim. ŽK: Hýbner, O. Václavíček, Kyselák, M. Václavíček - Šupák, T. Němec. 70 diváků.

Hráči hostí se v 7. minutě mohli ujat vedení, ale Sohlich nadvakrát zneškodnil tutovku jejich útočníků. V 10. minutě zblokovali obránci Rýmařova Tögelovu tvrdou střelu na rohový kop, což byla ze strany domácích jediná šance v prvním poločase. Ve 22. minutě podržel Viktorku opět gólman Sohlich, když vychytal ve stoprocentní gólové šanci R. Němce.

Ve druhém poločase se hra odehrávala především mezi oběma šestnáctkami bez výraznějších šancí na obou stranách. Hosté již nehráli v závěru zápasu tak aktivně jako v 1. poločase a soustředili se spíše na obranu a udržení nerozhodného výsledku. To se jim mohlo v 86. minutě nevyplatit, když po dobré přihrávce Kyseláka mířil ve vyložené šanci Tögel nad bránu soupeře. V samotném závěru se připravil o šanci rozhodnout utkání svojí váhavostí v zakončení domácí Bubeník, a tak se nakonec oba soupeři museli smířit se spravedlivou remízou.

Richard Švehlík

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.