Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.8 °C

Házenkáři Žeravic zakončili sezonu s Pavlem Horákem

Sport

24.6.2014

Autor: pnar

Stalo se již tradicí, že házenkáři a házenkářky v Žeravicích zakončují sezonu společnou akcí, na níž jsou kromě hráčů a hráček přizváni také trenéři, sourozenci, rodiče a samozřejmě také funkcionáři klubu. Nejinak tomu bylo i letos. Zábavné odpoledne proběhlo v neděli 22. června na hřišti v Žeravicích a účastnilo se ho přibližně 150 dětí a dospělých.

V rámci bohatého programu se hodnotily a oceňovaly výsledky jednotlivých družstev, ale především šlo o dobrou zábavu lidí všech generací, které spojuje házená. Děti ocenily nafukovací atrakce i velké množství soutěží, které jsou pro ně, ale i pro jejich rodiče každoročně připraveny. Nechyběla legrace a všichni se po náročné sezoně uvolněně bavili.

Letošní akce ale přinesla něco navíc. Obohatila ji totiž návštěva jednoho z nejlepších házenkářů České republiky, reprezentační spojky a hráče bundesligového Füchse Berlín Pavla Horáka. Pavel pochází z nedalekých Dluhonic a k radosti všech přítomných si udělal čas a svou návštěvou podpořil házenkářské snažení v Žeravicích. Z jeho rukou děti nejmladších kategorií přebíraly medaile za absolvování sezony, stejně tak jako mladší žáci ocenění pro nejúspěšnější družstvo klubu. Pavel ochotně a s úsměvem podepsal nespočet fotografií a triček, byl všem k dispozici pro společné foto. Prostě ukázal, že je profesionálem nejen na hřišti, ale i mimo něj. Jistě se v neděli stal sportovním vzorem nejednoho žáčka či žákyně. Na památku klub obdaroval míčem podepsaným hráči Füchse Berlín a vlastním klubovým dresem s číslem 28.

Přestože se Pavlovi během akce dostalo mnoha poděkování, patří mu ještě jeden velký dík a přání sportovních úspěchů a také pevné zdraví, které je k jejich dosažení klíčové.

pnar

Reklama

PODLAHY A INTERIÉRY

Katalog firem » Řemeslníci » Podlahy

Nabízíme podlahy plovoucí, laminátové, korkové, dřevěné, dvouvrstvé, vinylové, Thermofix, PVC, Novilon, linoleum, Marmoleum click. Prodáváme interiérové dveře PORTA DOORS, VRÁNA, SOLODOOR...