Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.5 °C

Hasiči budou soutěžit v Hranicích. Čeká je běh na 100 metrů a do 4. patra

Zprávy z regionu

12.8.2014

Autor: pnar

Už ve čtvrtek se uskuteční pátý ročník hasičské soutěže Hranická věž. Jedná se o náhradní soutěž za zrušenou květnovou, kdy počasí pořadatelům nedovolilo závody uspořádat. Start prvních závodníků je plánován na 9:00 na stadionu SK Hranice na Žáčkově ulici.

Hranická věž má dvě disciplíny, a to běh na 100 metrů s překážkami a výstup do 4. podlaží věže. Tyto disciplíny hasiči plní také při požárním sportu, kdy jsou vyhodnocovány společně jako dvojboj.

Letošní, již pátý ročník soutěže Hranická věž proběhne na dvou místech, a to od 9:00 na stadionu SK Hranice, kde proběhne slavnostní zahájení soutěže za účasti hejtmana Olomouckého kraje Jiřího Rozbořila a ředitele HZS Olomouckého kraje Karla Koláříka. Přihlášení závodníci zde budou běhat 100 metrů s překážkami. Poté se všichni přesunou do požární stanice v Hranicích, kde je čeká běh do 4. podlaží cvičné věže.

Do letošního ročníku soutěže je přihlášeno více než pět desítek závodníků z řad jak profesionálních, tak i dobrovolných hasičů z celé České republiky. Závodníci budou soutěžit ve dvou kategoriích a na závěr proběhne slavnostní vyhlášení výsledků.

pnar

Reklama

MProFight Sport - sportovní sebeobrana

Katalog firem » Sport » Bojové sporty, sebeobrana

Sportovní bojové cvičení pro sebeobranu Určeno pro všechny, kteří mají zájem se poměrně rychle a jednoduše naučit bránit před agresivními jedinci a zároveň si zasportovat a posílit sv...