Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.7 °C

Guláš fest a dny přerovského fotbalu se blíží

Zprávy z regionu

9.9.2014

Autor: hcz

Sportovní, kulturní i gastronomické zážitky slibují návštěvníkům přerovského výstaviště Dny přerovského fotbalu a Guláš fest s podtitulem Žijeme gulášem a fotbalem, které se uskuteční ve dnech 19. a 20. září. Osobní záštitu nad akcí převzal reprezentační trenér fotbalu ČR Pavel Vrba, který na akci dorazí. Brány výstaviště se návštěvníkům otevřou v pátek v 17 hodin a v sobotu v 9 hodin.

V pátek se mohou návštěvníci těšit v 18 hodin na vystoupení taneční skupiny Duck Beat s muzikálem In Time. Od 19:30 hodin pak bude do půlnoci hrát k tanci reprodukovaná hudba.

V sobotu jsou od 9 do 18 hodin na programu fotbalové turnaje, které se odehrají ve speciálních klecích, ve vodním bazénu a na nafukovacím hřišti. Po celý den budou také probíhat soutěže ve vaření kotlíkových gulášů. "Předpokládáme, že na neoficiální Mistrovství ČR ve vaření kotlíkových gulášů přijede až padesát týmů z Česka i ze zahraničí. Návštěvníci se tak mohou těšit na tradiční guláše i originální recepty tohoto v Česku oblíbeného pokrmu," nechal se slyšet manažer 1. FC Viktorie Přerov o.s. Aleš Baran, které je spolupořadatelem akce. Říkáte si, že jde o netradiční spojení? "Ani bych neřekl, guláš, pivečko, fotbálek a dobrá nálada k sobě patří a my chceme, aby naši příznivci byli spokojení," dodal Baran .

Ve 13 hodin proběhne soutěž v pojídání pálivých papriček - chillichilling a od 10 do 15 hodin se mohou návštěvníci těšit na vystoupení kapel Ginger, Třetí Dáma, Pohoda 5, Zvláštní zóny, Spocená uklízečka, Project F, nebo Diversify. Večer nebude chybět diskotéka v podání DJ Luxuse.

Vstup na akci je v sobotu zdarma, výjimkou je páteční muzikálové představení In Time taneční skupiny Duck Beat, na které si zájemci zaplatí vstupné 49,90 korun.

hcz

Reklama

PRO ACTIVITY

Katalog firem » Sport

PRO ACTIVITY - centrum zdravého pohybu pro celou rodinu. Najdete zde nejnovější a nejpopulárnější aktivity v ČR, a to H.E.A.T. PROGRAM, H.E.A.T. SPOTEEE, H.E.A.T. CIRCUIT. Nesmíme však zapomenou...