Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Festival Pod Nebesy, výběr filmů studentů vysokých škol, se v Lipníku koná již popáté!

Kultura

23.6.2017

Autor: iko

Přijměte pozvání na předprázdninový festival do Meditační zahrady v Lipníku nad Bečvou, která se již dnes v podvečer a zítra promění v letní kino.  Filmový festivalový tým pořádajícího Okrašlovacího spolku Lípa, za finanční podpory  města Lipník nad Bečvou a ostatních partnerů, tak návštěvníky opět zve na to nejlepší, co mladí čeští a slovenští filmaři za poslední rok natočili!

Jako každoročně zpříjemní čekání ještě před setměním hudební vystoupení. Dnes se zahradou ponesou od 19:00 funky rytmy v podání přerovské kapely D.U.B. a zítra se o zábavu postará domácí rapper LaFre a zajímavá brněnská kapela Allright now.


Nalaďte se fotografií z loňského ročníku Nalaďte se fotografií z loňského ročníku

V průběhu festivalu nebudou chybět rozhovory s autory mladých filmů, o posouzení úrovně filmů se opět postará odborná porota, která stejně jako diváci bude vybírat ty nejlepší festivalové filmy. Letos bude předsedou poroty španělský režisér Arkaitz Basterra, který studoval film v New Yorku a nyní žije v Praze. Na filmové škole v New Yorku se potkal se slavným českým režisérem Vojtěchem Jasným (Všichni dobří rodáci), který tam učil. Arkaitz o Vojtěchu Jasném poté natočil i dokument.
A malá ochutnávka z filmů, které se budou promítat: film „Přistoupili“ od režisérky Terezy Pospíšilové vypráví o těžkostech přijetí vlastní identity. Ve filmu diváci uvidí českého hereckého barda Stanislava Zindulku i romskou (ne)herečku Boženu Koňákovou, kterou režisérka dlouze hledala po celé republice.

Sledujte dění kolem festivalu na Facebooku nebo na webu festivalpodnebesy.cz. Lístky v předprodeji v Lipníku (Informační centrum, Vinotéka u Františka, o něco dráže pak namístě).

iko

Reklama

Karel Caha Band

Katalog firem » Zábava, volný čas » Hudební skupiny, tělesa

Naše hudební duo je složené z profesionálních hudebníků a zpěváků a vzniklo v roce 1999 . Vystupujeme u příležitostí plesů, podnikových večírků, zahradních párty, svateb, narozenin ap...