Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 7.8 °C

Dušičky se blíží: prodej dušičkové vazby nabízí i nově otevřený obchůdek v prostorách bývalé Správy hřbitova

Zprávy z regionu

24.10.2014

Autor: hcz

Svátek Památky zesnulých neboli Dušičky, kdy vzpomínáme na své blízké, kteří už nemohou být s námi, se blíží. Dušičky letos připadají na neděli 2. listopadu, ale přípravy na ně vrcholí už nyní. Prodej dušičkové vazby zahájily v těchto dnech i Technické služby města Přerova, s. r. o., u městského hřbitova v Přerově.

Technické služby se na svátek Památky zesnulých připravily a pro návštěvníky hřbitova přichystaly pestrou škálu dušičkové vazby. Ta se již v těchto dnech prodává nejen v obchůdku "Květiny vedle brány", ale i v prostorách bývalé Správy hřbitova. "V sobotu zahájíme pultový prodej u zimního stadionu a prodáváme i před hlavní bránou na hřbitov. Kromě různých druhů svíček zde mohou návštěvníci zakoupit jak dušičkovou vazbu ze sušených a umělých květů, tak i různé druhy věnečků, misek, košíčků a hrnkových chryzantém. Návštěvníkům hřbitova chceme tímto krokem zabezpečit široký, cenově přístupný sortiment nabízeného zboží a rychlou a kvalitní obsluhu," řekl ředitel technických služeb Radek Koněvalík.

Pultový prodej u zimního stadionu bude zahájen v sobotu 25. října v 10 hodin. Prodávat se tu bude denně od 10 do 16 hodin. Květiny vedle brány jsou otevřeny od 7:30 do 17:30 hodin a obchůdek v prostorách bývalé Správy hřbitova od 8 do 17 hodin. Obě prodejny prodávají už nyní, a to včetně svátku a víkendu.

hcz

Reklama

MOTOR expert s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

MOTOR expert s.r.o. MOTOR SERVIS - specialista na DIAGNOSTIKU ZÁVAD elektronických systémů řízení motorů moderních automobilů - STANICE MĚŘENÍ EMISÍ s oprávněním pro více než 60 ...