Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.1 °C

Dřevostavbu na Dluhonské zachvátil požár

Krimi

8.3.2015

Autor: zd

V neděli 8. března 2015 byl v 15:41 hodin oznámen na operační středisko HZS Olomouckého kraje požár dřevěného objektu v Přerově na ulici Dluhonská. Škoda je 50 tisíc, příčiny požáru se šetří.

Na místo vyjeli profesionální hasiči z Přerova a dobrovolní hasiči z Přerova a hasiči Správy železniční dopravní cesty. "Hasiči po příjezdu zjistili, že hoří část vnějšího pláště a část střechy dřevěného přízemního objektu, který měl rozměr asi 10 x 30 metrů. Plocha zasažená požárem měla rozměr asi 3 x 5 metrů. Díky rychlému zásahu dostali hasiči plameny pod kontrolu za necelých 15 minut po oznámení, požár ani neprohořel dovnitř objektu," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

V průběhu likvidačních prací hasiči rozebírali střešní konstrukci a dohašovali ohniska. Likvidaci hlásil velitel zásahu v 16:40 hodin. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Výši škody vyčíslil majitel předběžně na 50 tisíc Kč, příčina vzniku požáru je zatím v šetření.

zd

Reklama

POHŘEBNÍ SLUŽBA MĚSTA PŘEROVA

Katalog firem » Služby

POSKYTOVANÉ SLUŽBY Pohřební služba: Provozování smuteční síně na městském hřbitově v Přerově. Nepřetržitá pohotovostní služba pro převozy zemřelých z místa úmrtí. Vyříz...