Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.4 °C

Zájemci mohou žádat o dotace. Letos město rozdělí 16,5 milionu korun

Zprávy z regionu

24.9.2015

Autor: zd

Do dotačního programu města Přerova poputuje více než šestnáct a půl milionu korun. Na kulturní aktivity je určeno 2 miliony 30 tisíc, do oblasti sportu zamíří 10,8 milionu korun, oblast volného času nabízí 404 tisíc korun a do sféry sociální a zdravotnictví půjdou 3 miliony 384 tisíce korun.

"Zájemci si o dotace mohou žádat na přerovském magistrátě od 12. do 23. října, a to podle jednotlivých podporovaných oblastí buď na odboru sociálních věcí a školství, nebo v kanceláři primátora,“ řekl náměstek primátora Tomáš Navrátil.

Zatímco v minulosti se žadatelé dozvěděli o úspěšnosti své žádosti o grant až v dubnu, letos už budou mít jasno v lednu – takže si budou moci lépe naplánovat své činnosti na následující rok. "Budou zkrátka vědět, s čím mohou počítat, neboť už před koncem roku budou mít informaci, které projekty byly podpořeny,“ doplnila vedoucí Kanceláře primátora Daniela Novotná. Navíc připomněla, že v platnost vešla i nová kritéria přerozdělování dotací a prioritně by měly být podpořeny aktivity pro děti a mládež.

zd

Reklama

EICO PLUS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Zahradní technika a zahrádkářské potřeby

Kvalita pro zahradu, stavbu, dílnu. Firma se zabývá především prodejem hadic od největšího českého výrobce firmy Valmon z Valašského Meziříčí, ale také širokého sortimntu pro zahradu...