Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.8 °C

Dobrovolní hasiči z Přerova završili výcvik. Vyzkoušeli si práci s vyprošťovacím zařízením  

Krimi

20.4.2016

Autor: hcz

Přerovští dobrovolní hasiči se v sobotu zúčastnili závěrečného výcviku ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel. Během sobotního dopoledne si 15 hasičů vyzkoušelo postupy, jak vniknout do havarovaného vozidla a rychle i odborně pomoci jeho zraněné osádce.

"Ačkoliv naše přerovská jednotka dobrovolných hasičů nedisponuje adekvátním profesionálním vybavením a nebývá na tyto zásahy zatím vysílána, je předurčena, že může tyto zásahy provádět. To pro dobrovolné hasiče znamená, že musí znát, jak správně a efektivně zasáhnout v případě nehody vozidel," řekl velitel JSDH Přerov Petr Štěpánek.

Školení s patrony Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje bylo velikým přínosem a završením dlouhého systematického výcviku, který čítal mnoho hodin teoretické i praktické přípravy. Závěrem si aktéři vyzkoušeli práci s profesionálním hydraulickým vyprošťovacím zařízením, a tak cvičné vozidlo doslova rozstříhali k nepoznání.

hcz

Reklama

OPTI LENS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Proč právě Opti lens ? Jsme oční optika s oční ordinací již 25 let na trhu. Skvělé ceny bez umělých slev. U každé zakázky hledáme nejlepší řešení pro vás zákazníky. Krátké obje...