Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.2 °C

Do obchodů po „zavíračce“? Na svátek Barbory startují předvánoční nákupní čtvrtky

Zprávy z regionu

24.11.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Znáte to: jdete z práce a rádi byste se stavili nakoupit. Jenže v obchodech už zavírají a prodavači zrovna neoplývají ochotou zdržet se s vámi o pět minut déle. Přerov chystá fajn akci - zákazníci nebudou muset po páté hodině odjíždět za nákupy do obchodních center. Svatá Barbora tu totiž odstartuje předvánoční nákupní čtvrtky. Lidé si tak budou moci nakoupit v centru Přerova až do sedmi hodin do večera.

Obchodníků, kteří se zapisují do "mapy“ přerovských nákupních čtvrtků, postupně přibývá.
"Už vloni se nám tato akce osvědčila, proto ji letos plánujeme znovu. Vždy ve čtvrtek – čtvrtého, jedenáctého a osmnáctého prosince - budou mít někteří obchodníci prodlouženou prodejní dobu. Chceme tímto počinem zase přivést zákazníky do obchodů přímo v Přerově,“ uvedl radní Jan Horký. A jak poznáte prodejce, kteří se do akce zapojili? Výlohy obchodů, kde můžete nakupovat až do večera, budou označeny samolepkou.

„Inspirací pro tuto akci mi byly holandské prodejní večery, které se konají vždy ve čtvrtek, kdy běžné obchody zavírají až kolem deváté hodiny večerní,“ doplňuje radní Jan Horký. Zákazníkům stačí jediné – vzít si seznam pro Ježíška a poznamenat si do kalendáře, že od svátku Barbory si mohou každý čtvrtek vyrazit do města na prodloužený nákup. A obchodníci se ještě před spuštěním akce musejí registrovat na adrese: lenka.tomeckova@prerov.eu. Měli by uvést název a adresu prodejny a stručný popis sortimentu. Na adrese www.nakupnictvrtky.cz bude navíc i přehledná interaktivní mapa obchodů.

Zuzana Doleželová

Reklama

AUTOKLIMEŠ - AUTOSERVIS, PNEUSERVIS

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

AUTOKLIMEŠ - Kojetínská ul. 56, Přerov AUTOSERVIS - kompletní servis všech značek aut zaměřený na VW Group a Škoda - příprava i provedení STK - pravidelné servisní prohlídky - ...