Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 10.4 °C

Do Přerova přijela návštěva ze Severního pólu

Zprávy z regionu

30.11.2016

Autor: hcz

Na přerovské náměstí TGM přijel v úterý vpodvečer Santa Claus. Místo svého tradičního sobího spřežení přijel v červeném kamionu Coca-Coly a na náměstí ho přivítaly stovky dětí.

Kamion se Santou každý rok rozváží "tu pravou" vánoční atmosféru po celé České republice. Hlavní myšlenkou je nejen rozdat radost dětem, ale i pomoci některým z místních charitativním organizacím. Výtěžek z vánočního prodeje suvenýrů byl stejně jako v jiných městech i v Přerově věnován ve prospěch těch, kteří to opravdu potřebují - charitě Jsme tady o.p.s.

Děti na Santu netrpělivě čekaly už od čtvrté hodiny odpolední. O půl páté přijel v doprovodu Elfů na náměstí červený rozzářený kamion, před kterým se strhla tlačenice. Každý se chtěl se Santou vyfotit. "Já jsem se na Santu moc těšil, od skřítků jsem dostal balónek a maminka mně koupila kamion," prozradil pětiletý Petřík Masný.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.