Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.9 °C

Devadesátiletá žena doplatila na svou důvěřivost

Krimi

22.9.2015

Autor: zd

S lidskou chamtivostí a neúctou vůči starým lidem se včera v Přerově setkala devadesátiletá žena, která jen chtěla pomoci neznámému muži. Zatímco mu rozměňovala bankovku, ukradl jí 23 tisíc Kč.

"Včera v odpoledních hodinách, když doma odpočívala, slyšela klepání na vchodové dveře a šla otevřít. Jakmile přišla do předsíně, zjistila, že jsou dveře otevřené a stojí v nich cizí muž, který držel v ruce dvoutisícovou bankovku a požádal o její rozměnění. Ochota neznámému pomoci se ale nakonec obrátila proti ní. Odešla bankovku rozměnit a muže nechala stát v předsíni. Jakmile vytáhla obálku s penězi, uslyšela za sebou kroky, a když se otočila, stál za ní onen muž, kterého nechala čekat na chodbě domu. Jakmile uviděl peníze, sebral je a utekl z domu pryč," popsala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Jednalo se o celkovou částku 23 000 Kč. Dle výpovědi okradené se k ní muž choval slušně a nezpůsobil jí žádné zranění.

zd

Reklama

Lékárna MEDIA

Katalog firem » Zdravotnictví » Lékárny

Lékárenská péče, poradenství. Vedle základního sortimentu nabízíme léčebnou kosmetiku Bioderma, Daylong, original ATOK, CutisHelp, kosmetiku Doliva, Allga san, doplňky pro kojící matky Mede...