Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 9.8 °C

Děti v nemocnici rozveselilo divadlo o Medvídku Nebojsovi

Zprávy z regionu

17.4.2015

Autor: zd

Výjimečný kulturní program čekal ve čtvrtek na všechny pacienty dětského oddělení Nemocnice Přerov. Malé pacienty přišli rozveselit herci z pražského divadla Kašpar a nabídli jim představení s divadelní pohádkou Medvídek Nebojsa.

Volnočasový program je pro děti jednoznačně vítaným zpestřením pobytu v nemocnici. "Psychická stránka hraje v léčbě velkou roli, a to jak u dospělých, tak i u dětí. Když jsou v dobré náladě, lépe snášejí i vyšetření a celkově pobyt u nás, což jednoznačně vítáme i my, zdravotníci,“ sdělila vrchní sestra dětského oddělení Jana Fialová s tím, že představení si vysloužilo bouřlivý aplaus. Pohádka se dětem moc líbila, malí pacienti aktivně hlavnímu hrdinovi medvídkovi pomáhali a měli radost, že všechno dobře dopadlo. "Herci vykouzlili úsměv na dětské tváři a zpříjemnili den dětem, rodičům i zaměstnancům,“ dodala Fialová.

zd

Reklama

Oční ambulance s provozovnou optiky Bc. Ilja Šín

Katalog firem » Zdravotnictví » Oční ambulance

Oční ambulance pod vedením lékaře MUDr. Ondřeje Kováčika je zaměřena na primární péči. Komplexní vyšetření včetně OCT, fundus kamery, perimetru je u nás standardem. Jako doplněk naš...