Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 9.4 °C

Dámský salon v Hotelu FIT přilákal řadu návštěvnic

Zprávy z regionu

8.10.2015

Autor: Lenka Šimková

Restaurace Harmonie v hotelu Fit se ve středu večer těšila z přítomnosti krásných žen a dívek. Konal se zde již třináctý Dámský salon, který nabídl kromě klasických módních přehlídek také ukázku karnevalových masek pro děti i dospělé ze salonu Zuzky Grammerové. Nechyběla ani doprovodná prezentace kosmetického studia, ručně vyráběné šperky nebo například rady astrologa.

Program společenského večera, který pořádala Agentura HIT, byl nesmírně pestrý a všichni se skvěle bavili. Hned u vstupu každý obdržel dvousetkorunovou poukázku od firmy Draps a katalog s nejnovější kolekcí této značky. "Jsem ráda, že jste se rozhodli středeční večer opět věnovat Dámskému salonu a věřím, že se opět budete skvěle bavit," zahajovala krátce po půl sedmé Věra Lakomá z Agentury HIT a dodala, že opět je na programu něco speciálního. Hned v prvním přehlídkovém bloku tak mohli přítomní obdivovat nejen společenské a jednoduché svatební šaty, ale také Kleopatru, berušku a další masky. Nabídka salonu Zuzany Grammerové je opravdu široká a její sortiment zahrnuje modely jak dospělé, tak i pro děti. Kromě nabízené společenské a karnevalové módy si můžete také nechat ušít šaty přímo na míru. Další módní přehlídka večera patřila velmi oblíbené značce Draps, která se zaměřuje nejen na sportovní, ale také na módní oblečení.

O přestávce mezi jednotlivými přehlídkovými bloky mohly přítomné dámy vyslechnout rady osobní stylistky, jež představila několik typů ženských postav a doporučila, které oblečení se k určitým typům hodí a čeho se naopak vyvarovat. Návštěvnice se také mohly blíže seznámit se svým osudem – na akci byl přítomný astrolog Robert Isfaháni. Velké pozornosti se také těšili manželé Balíkovi s jejich ručně vyráběnými šperky. Náramky a náhrdelníky jsou ukázkovým příkladem uměleckořemeslného zpracování kovů. Není divu, že některé z návštěvnic neodolaly a hned si nějaký ten malý poklad zakoupily.

Ani o občerstvení nebyla nouze. Personál restaurace Harmonie nezahálel a pro tuto akci připravil speciální menu. A na své si musel přijít opravdu každý. Smetanové rizoto, grilovaný losos, Caesar salát a panenské medailonky. Jako dezert byl připraven lahodný čokoládový dort. "Skvěle se dneska bavíme, jsem šťastná, že jsem nakonec stihla přijít. Tyhle akce mám hodně ráda," řekla jedna z nadšených návštěvnic. A že zdaleka nebyla jediná, dokazoval fakt, že v restauraci Harmonie bylo živo do pozdního večera.

Určitě byste si neměli nechat ujít další skvělou akci, která se bude konat již 9. prosince. A podle slov Věry Lakomé se nebude jednat o jen tak obyčejný Dámský salon. "Příští akci plánujeme celou v retro stylu. A jelikož nám jde především o to, aby se všichni skvěle bavili, tak by dámy mohly pohledat ve skříních nějaký retro kousek a přijít v něm,“ řekla organizátorka a dodala, že kdo splní tento dress code, tak při vstupu obdrží welcome drink.

Lenka Šimková

Reklama

Restaurace Městský dům

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Městský dům se nachází v centru Přerova. Na jídelním lístku najdete pokrmy české i mezinárodní kuchyně a různé speciality. Kapacita restaurace je 100 míst a je zde možné pořádat růz...