Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.4 °C

Dámský salon v Hotelu FIT opět přilákal řadu návštěvnic

Zprávy z regionu

11.12.2014

Autor: Lenka Šimková

Včera večer zaplnila téměř stovka žen a dívek restauraci Harmonie v Hotelu FIT. Konal se zde velmi oblíbený Dámský salon, který si všechny přítomné užily, jak se patří. Kromě módních přehlídek značek Smash!, Mismash a Draps se představila také nová značka Manell specializující se na obuv, kabelky a šály s bižuterií. Nechyběla ani doprovodná prezentace kosmetického studia, ručně vyráběné šperky nebo například úplná novinka – stříbrný doktor.

Další z večerů, který byl vyhrazen v restauraci Harmonie výhradně ženám, se náramně vydařil. Již při vstupu obdržely všechny přítomné dámy slevovou poukázku do obchodů Smash! a Draps a také kosmetický poukaz Mary Kay s kreditem 100 korun. "Jedná se o letošní poslední dámský salon a já doufám, že si svůj večer užijete se vším všudy,“ řekla krátce po půl sedmé Věra Lakomá z Agentury HIT a společně s manažerkou Hotelu FIT Vendulou Dvorskou zahájily večerní program.

Hned v první části mohly přítomné dámy obdivovat kabelky a módní doplňky od značky Manell. Tato značka má svůj obchod na Žerotínově náměstí v Přerově a její nabídka je opravdu pestrá. Od klasických a společenských kabelek přes netradiční šátky kombinované s bižuterií až po kolekci deštníků. Další přehlídka, která se konala, nabídla modely značek Mishmash a Smash!. Opět jsme se mohli přesvědčit, že móda těchto značek sluší nejen mladým dívkám, ale také zralým ženám.

Následovala přestávka, kterou mohly návštěvnice využít ke koupi předváděných modelů, ale také si mohly nechat poradit v oblasti kosmetiky, ať už se jednalo o Studio Look či Lada. Velkému obdivu se opět těšila Šárka Dostálová, která tu představila, stejně jako minule, svou kolekci ručně vyráběných šperků. Úplnou novinkou na Dámském salonu byl stříbrný doktor. "Stříbro se používalo k léčení od pradávna, už ve starověkém Římě lidé věděli, že má dobré účinky na organismus. Kromě antibakteriálního ložního prádla nabízíme také ponožky nebo spodní prádlo se stříbrem. Koloidní stříbro posiluje imunitní systém, likviduje bakterie a léčí záněty,“ řekl pan Hasík zastupující tuto značku.

Ve druhém přehlídkovém bloku se představila móda značky Draps. Přítomné modelky všem dokázaly, že se nejedná pouze o sportovní, ale také o módní značku. Mezi přehlídkami se také ve svatebních šatech prošly dvě malé dívky s jedním chlapcem. „Tímto bych chtěla poděkovat, že Svatební agent naší agentuře zapůjčil modely pro finálový večer soutěže Miss Model, která se v listopadu konala v Městském domě," uvedla Věra Lakomá.

Zlatým hřebem večera byla přehlídka přerovské návrhářky Sandry Švédové. Ta se věnuje především šití na zakázku a její modely obléká i Česká Miss Earth Nikola Buranská, která dokonce s jejími šaty zvítězila na Filipínách v soutěži o nejlepší večerní róbu.

Dámy se skvěle bavily i po skončení oficiálního programu, některé z nich zůstaly v restauraci Harmonie dokonce i do pozdních hodin. Pokud jste tentokrát Dámský salon nestihly, určitě si na něj udělejte čas v polovině března, kdy se koná další.

Lenka Šimková

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.