Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.2 °C

Dámský salon proběhl ve velkém stylu: ženy i dívky si svůj večer užily, jak se patří

Zprávy z regionu

18.9.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Včera večer ovládly restauraci Harmonie v Hotelu Fit ženy. Pod patronátem Věry Lakomé se tu konal již osmý Dámský salon. A bylo se na co dívat. Skvělé oblečení, sympatické modelky, výborná zábava a program, v němž si každý vybral to, co je mu blízké. Vedle osvědčených značek, jako je třeba Draps nebo Mary Kay, dostala prostor i eko móda Bali Art a nadějná návrhářka šperků Šárka Dostálová nebo astrolog Robert Isfaháni. Návštěvnice se měly možnost dozvědět také více o autopatii od Martiny Juřenové či o permanentním make-upu od Dany Sedlářové.

Více než stovka dam si včera vychutnala večer, který byl vyhrazen pouze jim. Už při příchodu na všechny čekal welcome drink, pak už se přítomné dámy pokochaly krásnými modely, dozvěděly se zajímavé informace z mnoha oblastí ženského života a měly prostor si nerušeně popovídat. Velmi oblíbený Dámský salon odstartovala krátce po půl sedmé Věra Lakomá z Agentury HIT. Poté už vypukla první módní přehlídka večera. Že se dá nosit i eko oblečení, o tom přítomné přesvědčily modely značky Bali Art. Krásné pletené šaty, hřejivá saka, podzimní sukně a pestrobarevné tašky, tak přesně takové kousky má ve své kolekci L. Švehlíková. Publikum bylo nadšené a o přestávce se zkoušel jeden model za druhým. Ještě předtím však všechny ženy ohromila mladičká Šárka Dostálová se svými ručně vyráběnými šperky. Tady se talent rozhodně nezapře. Na modelkách oděných pouze do černé se náležitě vyjímaly a dívky se u stolů nestačily zastavovat, aby se všechny šperkuchtivé dámy vynadívaly. Jen co se šperky vrátily k jejich majitelce, musela se s většinou zase rozloučit. U stánku Šperků s láskou by klidně mohla stát cedule s nápisem "Vyprodáno", takový byl o její blyštivá díla zájem. Mladá designérka je navíc schopna vyrobit šperk i na zakázku.

O přestávce se také přítomné dívky i ženy mohly pokochat make-upem značky Mary Kay u stánku vizážistky M. Bučkové, která se těší velkému zájmu na každém Dámském salonu. A návštěvnice se také mohly blíže seznámit se svým osudem - pozvání do Přerova přijal astrolog Robert Isfaháni. Martina Juřenová zase zájemkyním vysvětlila principy techniky EFT (tedy techniky emoční svobody), dámy si také mohly prohlédnout přírodní kamennou desku firmy StoneBoard, která představuje velmi zajímavý relaxační prvek nejen do domácnosti, vaše nohy si můžou užívat reflexologii třeba i v práci.

Součástí večera bylo také vystoupení Ireny Kanovské ze skupiny Pohoda5 nebo přehlídka nové podzimní kolekce firmy Draps. Modelky předvedly slušivé sportovní oblečení, které lichotí snad každé postavě. Navíc je velmi pohodlné, takže když jdete cvičit, cítíte se v něm dobře. Jejich trika i tílka působí elegantně, a nehledejte jen černou. In je tyrkysová, modrá, červená a nikdy se neomrzí ani přírodní tóny. Navíc součástí vstupenky byla pro každou ženu i slevová poukázka. Pokud si tedy koupíte oblečení nad 800 korun, ušetříte rovné dvě stovky.

Během Dámského salonu se losovaly zajímavé ceny a také se soutěžilo. Všechny přítomné si svůj večer náležitě užívaly a netajily se, že tato akce patří k těm, na nichž nemohou chybět. "Chodím sem s kamarádkou pokaždé. Je tu skvělá zábava a hezké oblečení. Fajn večer," konstatovala s nadšením jedna z návštěvnic. Sama organizátorka Věra Lakomá si akci pochvalovala: "Už v pátek bylo vyprodáno, takže jsem velmi spokojená. Ženy sem chodí rády, úžasně se baví a rozšoupnou se. Jejich pohoda je pro mě největší odměnou."

V restauraci Harmonie bylo živo do pozdního večera. Další dDmský salon se koná už 10. prosince a lístky jsou již v prodeji. Pokud se chcete skvěle bavit a máte rády příjemnou atmosféru, určitě si tento večer rezervujte jen a jen pro sebe. Stojí to za to.

Zuzana Doleželová

Reklama

Cestovní agentura Palma - Alena Francová

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře

LAST MINUTE DOVOLENÁ

Cena zahrnuje: letenky, transfery, ubytování se stravou all inclusive, český delegát.

Egypt - Marsa Alam: REEF OASIS SUAKIN RESORT 5* 25.4. - 2.5. 2024 z Ostravy za 16.990,-

Egypt - Hurghada: PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA 5* 25.4. - 2.5. 2024 z Prahy za 16.590,-

Kuba: GRAND MEMORIES CAYO SANTA MARIA 5* 23.4. - 1.5. 2024 z Bratislavy za 29.975,-

Omán - Salalah: FANAR HOTEL & RESIDENCES 5* 1.5. - 8.5. 2024 z Prahy za 35.990,-

Kapverdy: ROYAL HORIZON BOAVISTA 4* 26.4. - 4.5. 2024 z Prahy za 24.490,-

Senegal: ROYAL HORIZONS BAOBAB 4* 3.5. - 11.5. 2024 z Prahy za 26.990,-

Kuba: GRAND SIRENIS CAYO SANTA MARIA 5* 23.4. - 1.5. 2024 z Bratislavy za 29.975,-

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naši kancelář v CA PALMA v OLYMPII V OLOMOUCI, otevřeno denně od 9 do 20 hod.

Kontakty:
www.ck-palma.cz
e-mail: palmaol@ck-palma.cz
telefon: 585 154 587, 777 990 759, 602 21 01 21

Těšíme se na Vás

Vaše CA PALMA