Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.3 °C

Dámský salon přilákal řadu návštěvnic. Na své si tentokrát přišli i pánové

Zprávy z regionu

26.3.2015

Autor: Lenka Šimková

Ve středu večer zavítala bezmála stovka žen a dívek do restaurace Harmonie v Hotelu Fit. Konal se zde již dvanáctý Dámský salon, který si přítomné dámy užily, jak se patří. Kromě velmi oblíbených módních přehlídek se návštěvnice mohly dozvědět cenné informace o aromaterapii a iridologii, nechat se zdarma nalíčit nebo si poradit v oblasti fitness a zdravého životního stylu. Naprostou novinkou byla pánská módní přehlídka, takže na své si přišli i přítomní pánové, kteří doprovázeli své drahé polovičky.

Program společenského večera, který pořádala Agentura HIT, byl nesmírně pestrý a všichni se skvěle bavili. Hned u vstupu každý obdržel dvousetkorunovou poukázku od firmy Draps a katalog s nejnovější kolekcí této značky. "Jsem ráda, že vás všechny mohu přivítat na dalším Dámském salonu, doufám, že si jej pořádně užijete,“ zahajovala krátce po půl sedmé Věra Lakomá z Agentury Hit a dodala, že tentokrát je na programu něco speciálního. Poprvé, za celou historii Dámského salonu, se objevila i pánská móda. Několik přítomných mužů ihned zbystřilo a rozhodli se věnovat veškerou pozornost módní přehlídce. Modelové prezentovali oděvy značky Garamo Fashion. Tahle zahraniční móda má pobočku také v Přerově a obléknou vás tu doslova od hlavy až k patě. K vidění byla pánská volnočasová i společenská móda, ale také některé dámské či pánské doplňky.

Další módní přehlídka patřila již zmiňované značce Draps a kromě trendy sportovního oblečení předvedly modelky také fashion kolekci této značky. Poslední módní přehlídka večera patřila firmě Charley fashion a představila kolekci společenské módy a oblečení pro volný čas. Tato outletová společnost vlastní obchody po celé České republice a zboží dováží výhradně ze zahraničí, převážně pak z Anglie. V nabídce naleznete značky jako New look, Next, Puma, Desigual a další.

Přestávky mezi jednotlivými přehlídkovými bloky vyplňovalo losování o zajímavé ceny, mimo jiné se jednalo o poukázky na kosmetiku, masáže, různé dárkové balíčky, značková trika a dobroty z pekařství. V mezičase dostaly prostor také prezentace partnerů akce a všichni přítomní se tak mohli dozvědět, že aromaterapie může být příjemnou a jednoduchou cestou ke zdraví, seznámit se s oblastí zdravého životního stylu ale také si nechat vysvětlit, v čem spočívá iridologie, tedy diagnostika zdravotního stavu z očí. A opět byla přítomná i Lenka Nevrlová ze Studia Look, která pomohla jedné z dam projít kompletní proměnou vizáže.

Ani o občerstvení nebyla nouze. Personál restaurace Harmonie nezahálel a pro tuto akci připravil speciální jarní menu. Dámy zajisté ocenily salát Caesar s kuřecím masem či lososa v listovém těstíčku s restovanou paprikou. Pánové si naopak mohli dopřát pořádný hovězí hamburger se sýrem nebo kuřecí steak plněný sušenými rajčaty. Na závěr programu se dobrovolníci mohli zúčastnit soutěže Hotelu Fit o bezplatný vstup na laser střelnici.

"Akce se jako vždy vydařila, jsem maximálně spokojená, protože vyprodáno bylo již tři dny předem,“ řekla s úsměvem na rtech Věra Lakomá. A že zdaleka nepřeháněla, potvrdil pohled na přítomné ženy, které se skvěle bavily až do pozdního večera. Pokud jste Dámský salon nestihli nebo si nechcete nechat ujít následující, už teď si poznačte datum 10. června, kdy se bude konat další.

Lenka Šimková

Reklama

POHŘEBNÍ SLUŽBA MĚSTA PŘEROVA

Katalog firem » Služby

POSKYTOVANÉ SLUŽBY Pohřební služba: Provozování smuteční síně na městském hřbitově v Přerově. Nepřetržitá pohotovostní služba pro převozy zemřelých z místa úmrtí. Vyříz...