Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.8 °C

Další ročník Československých doteků rozezní nádvoří přerovského zámku

Zprávy z regionu

18.8.2016

Autor: hcz

Již poosmé se poslední srpnovou neděli (28. srpna) od 19:30 sejdou pod modrou oblohou na nádvoří přerovského zámku příznivci projektu Ireny Kanovské - Československé doteky. Tentokrát si pro ně interpretka spolu agenturou Ageum a klavíristou Danielem Špinerem přichystala spoustu šansonů.

"Když jsme před osmi lety pořádali první Československé doteky, rozhodli jsme se, že je uspořádáme na nádvoří přerovského zámku. Letos jsme spolu se slovenským klavíristou Danielem Špinerem pro návštěvníky připravili zcela nový repertoár a doufáme, že jim naše nové šansonové písničky budou líbit," prozradila k programu Irena Kanovská.

Vstupenky na koncert budou k dostání na místě, s ohledem na omezenou kapacitu nádvoří. Je možné si je ale rezervovat na adrese pkanovsky@motorexpert.cz a pro prvních 20 rezervací připravili organizátoři i malý dárek v podobě CD Teraz a tady.

Za nepříznivého počasí se koncert přesune z nádvoří přerovského zámku do Mervartova sálu.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.