Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Další koncert na hradbách: Marek Čermák a jeho Musica Figuralis

Kultura

7.8.2016

Autor: rop jap

Vokálně instrumentální těleso Musica Figuralis přerovského rodáka Marka Čermáka rozezní kamenný parter nad řekou Bečvou v rámci dalšího koncertu Hudebního léta na hradbách v úterý 9. srpna.

Foto: archiv

„O barokní atmosféru na hradbách se postará pětice muzikantů, kteří vedle baroka nabídnou i klasicistní skladby. Na fanoušky našich přerovských letních koncertů čeká tentokrát vážná hudba v podání vážném i nevážném,“ zve ředitel festivalu Pavel Ondrůj.

Na hradby mohou příznivci hudebního léta dorazit standardně na 19 hodin, v případě deště se koncert koná v restauraci Městského domu nebo v Galerii města Přerova, upřesnění na místě dle počasí. Více info na www. hudebni-leto-na-hradbach.cz nebo na facebooku, kde najdete také odkazy na on-line přenosy.

V srpnu se hradby rozezní také dalšími žánry. Po vážné hudbě to bude v úterý 16. srpna metal v podání maďarských Special Providence, 23. srpna dojde na klezmer pod taktovkou pražské kapely Circus Problem a poslední srpnové úterý to v historickém parkánu rozbalí polští Boogie Boys s rock´n´rollem.

rop jap

Reklama

Redakce WWW.NEJLEPSI-ADRESA.CZ

Katalog firem » Služby » Internetové portály

Informační server pro Přerov a přerovský region