Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.6 °C

Chcete vědět, jak je na tom vaše kolo? Zajděte na bezplatnou servisní prohlídku

Tipy a názory

11.4.2014

Autor: zd

V neděli odpoledne od 15:00 mohou přijít k lávce U Tenisu všichni, kteří si před jarními vyjížďkami chtějí nechat prohlédnout své kolo odborníkem. Tři hodiny se tu budou zájemcům věnovat servisní pracovníci ŠELA SPORTU, kteří zhodnotí stav vašeho dopravního prostředku.

Mezi třetí a šestou hodinou odpoledne v neděli by měli k lávce U Tenisu zavítat všichni, kteří mají rádi jízdu na kole. Ochotně se vám tu totiž budou věnovat servisní pracovníci ŠELA SPORTU. "Údržba kol je v našem městě často podceňovanou záležitostí, která může vést až k úrazům na kole. Proto doporučujeme každému si nechat kolo před sezonou prohlédnout odborníkem," upozornil Aleš Procházka z ŠELA SPORTU na důležitost prohlídky.

Celá bezplatná akce proběhne pod záštitou Statutárního města Přerova a cyklistické kampaně Do práce na kole, o které jsme vás již informovali. Servisní prohlídky proběhnou také v neděli 20. dubna, a to ve stejný čas. Šanci na bezplatnou prohlídku má tak tedy každý. "Tato akce by měla vést občany k zodpovědnějšímu přístupu k údržbě svých kol a jsem rád, že i město Přerov může prostřednictvím této akce tomuto napomoci," prohlásil cyklokoordinátor města Janalík. Tak pokud si nejste jisti, zda je vaše kolo řádně připraveno na novou sezonu, měli byste zajít v neděli od 15:00 k lávce U Tenisu.

zd

Reklama

EKO Agrostav a.s.

Katalog firem » Služby » Stavebnictví » Stavební firmy

zemní a výkopové práce, čerpací stanice, myčka osobních vozidel, kompresor, vysavač, výstavba a rekonstrukce zemědělských stavebm výstavba BPS, odbahňování a výstavba rybníků.