Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.3 °C

Cesty Michalova zasype nový písek, lepších atrakcí si užijí i děti

Zprávy z regionu

29.3.2012

Autor: pnar

Přerovský městský park Michalov dostane v nejbližších dnech nový "pískový koberec". Cesty z písku se tu sice obnovují takřka každým rokem vždy začátkem jara, nicméně letos se bude jednat o větší a také nákladnější úpravu.

"Vrchní vrstvu starého písku se nám už podařilo seškrábat. Nyní podkladová vrstva vysychá a v následujících dnech do Michalova navezeme nový písek, kterým cesty opět pokryjeme. Do těchto úprav pěších stezek dáme přibližně sto tisíc korun," uvedl ředitel Technických služeb města Přerova Radek Koněvalík. Kromě toho dostane park další atrakce, které ocení především děti.

"Na tři dětská hřiště, která v parku jsou, budeme postupně instalovat hrací prvky. Už dnes mohou nejmenší návštěvníci parku ocenit třeba mašinku, která je na hřišti u restaurace, nebo oblíbenou pohyblivou lávku. V průběhu dalších týdnů dětem nabídku nových herních prvků ještě rozšíříme," doplnil náměstek přerovského primátora Michal Zácha. Do těchto atrakcí pro děti investuje město Přerov společně s Technickými službami města Přerova sto třicet tisíc korun.

pnar

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.