Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6.6 °C

Bruslaři se letos podruhé projeli nočním Přerovem

Sport

14.6.2014

Autor:

Milovníci jízdy na kolečkových bruslích se mohli během páteční noci bezpečně projet ulicemi města. Konala se totiž letošní druhá TEMPISH Night Skate & HEPA – tedy oblíbená noční jízda Přerovem.

"Před měsícem, konkrétně 16. května, se měla konat trikolora, tedy červenomodrobílá jízda. Tu jsme bohužel museli na poslední chvíli odvolat kvůli počasí. Doufám, že dneska to vyjde a pršet nebude,“ řekl organizátor Jirka Fáber. Všichni účastníci se na Výstavišti scházeli už od sedmé hodiny a měli tak příležitost zhlédnout exhibici ve Flatlandu – ten se dá označit jako "tanec" na BMX kole, kdy cyklista předvádí velké množství triků.

Každá akce má nějaké téma, tentokrát se konala neonová jízda. Kdo nesehnal žádné oblečení v neonových barvách, nemusel si zoufat. Pro všechny registrované účastníky přichystali organizátoři svítící náramky. "Jsme na této akci poprvé a zatím se nám to moc líbí, určitě se zúčastníme i příští jízdy," prozradily dvě účastnice. O čtvrt na devět vyrazila stovka bruslařů na dvanáctikilometrovou projížďku městem a ještě před desátou hodinou se všichni stihli vrátit zpět na místo startu, kde byla připravena bohatá tombola. A kdy se můžete nočním Přerovem projet příště? Na další noční jízdy se bruslaři mají možnost vydat 8. srpna a 12. září. "Při další jízdě plánujeme novou trasu, tak se účastníci můžou těšit na další novinku," doplnil organizátor Fáber.

Reklama

BANÝR JOSEF

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Kompletní úklidové služby, čištění koberců, mytí oken, strojní čištění podlah.