Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.3 °C

Bečva 2015: Integrovaný záchranný systém měl cvičení

Krimi

23.9.2015

Autor: zd

Včera v době od 8:30 do 12:00 proběhlo taktické cvičení složek Integrovaného záchranného systému nazvané Bečva 2015. Cílem těchto akcí bývá praktické procvičení a postup složek IZS při mimořádných situacích. Tentokrát byla tématem havárie nákladního vozidla s cisternou převážející 37 000 litrů lehkého topného oleje...

"Lehký topný olej při nehodě unikl do půdy a následně do řeky Bečvy. Na místě se nacházely dvě zraněné osoby. Cvičení proběhlo v teritoriu obcí Hranic, Lipníku nad Bečvou a Přerova. Policisté zajišťovali bezpečnost v dopravě, šetřili nehodu a dohlíželi na dodržování veřejného pořádku a bezpečnosti při odstraňování následků této mimořádné události. Z naší strany bylo do akce nasazeno 21 policistů a 9 dopravních prostředků," popsala policejní mluvčí Zajícová. Hasiči nasadili jednotky profesionální a také dobrovolné. Po ukončení akce bylo provedeno vyhodnocení celého cvičení.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.