Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 9.8 °C

Akuna show odstartuje tenisovou akademii. Do Přerova přijedou české celebrity

Zprávy z regionu

16.6.2015

Autor: hcz

Poslední červnovou neděli (21. června) přijedou do Přerova hvězdy českého showbyznysu, aby na náměstí TGM odstartovaly tradiční tenisovou akademii Petra Huťky. Před jejich příchodem na pódium vystoupí 15:30 Jaroslav Wykrent & In Blue Ivana Němečka.

V 17:00 bude program pokračovat. Zazpívat přijde Helena Vondráčková, Leona Machálková, těšit se můžeme i na Karla Šípa, Josefa Aloise Náhlovského, Josefa Mladého a Petra Rychlého. Chybět nebude ale ani Petr Janda, Vašo Patejdl, Zdeněk Merta, Pavel Nový, Felix Slováček, Katarina Landlová, Martin Kasík a písničkáři Mirek Paleček a Ivo Jahelka.

Po vystoupení hvězd se zábava přesune z náměstí do Galerie města Přerova, kde zahájí svou výstavu s názvem Ostrý řez - tvář ve stínu pražská malířka Lucie Gelemová. Její malby a kresby doplní miniexpozice obrázků na hedvábí a ručně malovaných šátků hranické výtvarnice Hany Novotné. "Vernisáž začne v 19:00 a zahájení zpestří hrou na saxofon Felix Slováček," prozradila k programu vedoucí městské galerie Lada Galová.

Od pondělí 22. června se pak budou hvězdy českého showbyznysu prohánět každý všední den od 9:00 do 17:00 po tenisových kurtech. V pátek je čeká závěrečný turnaj a v sobotu (27. června) pak zamíří na 3. ročník Zubrfestu, který se koná od 10:00 do 22:00 v Pivovaru Zubr.

hcz

Reklama

Autoservis - Zdeněk Soušek

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Autoservis AUTOSOUŠEK - pneuservis - náhradní díly Nabízí zákazníkům komplexní služby počínaje diagnostikou všech vozů evropské a asijské výroby (osciloskopem), přes odborné porade...