Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.3 °C

AVON pochod podpořily stovky lidí

Zprávy z regionu

23.5.2016

Autor: hcz

Charitativní akce, která podporuje boj se zákeřnou rakovinou prsu, se v neděli odpoledne konala i v přerovském parku Michalov. Avon pochod se ve městě uskutečnil již počtvrté a podpořit ho přišly stovky lidí.

Vystoupila skupina VMK Fitness Jumping life s Jitkou, mažoretky - klub Fantasy, tanečnice z Atlasu a Biosu, D2 Dance, malí jogínci z Přerova, hokejisté HC Zubr Přerov nebo přerovská kapela Jen tak II. "Pochod proti rakovině prsu pořádáme již čtvrtým rokem. Pro návštěvníky jsme přichystali bohatý kulturní program, " prozradila oblastní manažerka Avonu Lucie Procházková. Vypouštěly se balonky, ale nechyběly ani sportovní závody, dětský koutek s tetičkami, tombola nebo různé soutěže.

Na pochod chodí pravidelně i Petra Malá, která si stejně jako v předchozích ročnících zakoupila růžové tričko. "Rakovinou prsu onemocněla moje babička. Nemoc ji ale nakonec přemohla. Babička mně moc chybí, proto jsem se rozhodla tímto malým gestem podpořit všechny ty, kteří s touto zákeřnou nemocí bojují,“ uvedla.

hcz